Obiecte și servicii oferite la licitație - eveniment 2016


Anonymous - Posted on 03 October 2016

MULȚUMIM DIN INIMĂ TUTUROR SPONSORILOR PENTRU OBIECTELE ȘI SERVICIILE OFERITE ÎN SPRIJINUL GALEI ANUALE, CARE ARE CA SCOP STRÂNGEREA FONDURILOR NECESARE PROIECTULUI DE PICTURĂ "CERUL PE PĂMÂNT".

LISTA ESTE ACUM ÎNCHISĂ. VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG LA EVENIMENT!

 

ICOANĂ CU SFINȚII TREI IERARHI

Așa cum spunea Sfântul Ioan Damaschin, “prin icoanele vizibile suntem conduși la contemplarea a ceea ce este divin și spiritual”, motiv pentru care cinstirea icoanelor este un element esențial din viața creștinilor ortodocși. Această frumoasă icoană, măsurând 26 cm x 30 cm, îi reprezintă pe Sfinții Trei Ierarhi—Vasile cel Mare, Grigorie de Dumnezeu Cuvântătorul și Ioan Gură de Aur—ocrotitori ai învăţământului teologic ortodox, apărători ai dreptei credinţe și, totodată, sfinți patroni ai bisericii noastre din Seattle.

PREȚ DE PORNIRE $175

Sponsor: Părintele Ioan & Floarea Cătană

 

IE ROMÂNEASCĂ ANICA

Ie românească cu mânecă lungă, brodată manual pe pânză topită cu fir de bumbac negru și decorată cu mărgele. Motiv floral tradițional, guler bentiță și manșete la mâneci. Mărimea XL cu circumferința de 140 cm.

PREȚ DE PORNIRE $150

Sponsor: Anonim

 

COȘUL "CRAMA VECHE"

Savurați o combinație excepțională de băuturi românești de colecție. Cu o vechime totală de 96 de ani, cele patru sticle oferite reprezintă cu cinste regiuni recunoscute în întreaga lume pentru băuturile produse. Lăsați-vă purtați într-o călătorie imaginară, pornind de la Iași, orașul celor șapte coline, străbătând meleagurile Vrancei, punte între Moldova și Muntenia, pentru a ajunge în final pe coasta însorită a Mării Negre.

PREȚ DE PORNIRE $250

CONȚINUT

 • Vin Bucium Aligoté 1986 - Cu un istoric atestat documentar încă din 1469, Podgoria Bucium Iași este una dintre cele mai importante din zona Moldovei. Vinul pe care vi-l oferim datează din 1986 și a fost păstrat în vinoteca podgoriei. Originar din Franța, soiul Aligoté și-a găsit a doua patrie în podgoriile Moldovei.

  Sponsor: Anonim
   

 • Vin Bucium Aligoté 1994 - Provenit din aceeași podgorie, acest vin datează din 1994 și prezintă toate caracteristicile de bază ale unui Aligoté—vioiciunea, prospețimea și așa zisa “vigoare agreabilă”—particularități care se mențin și pe măsura maturării. Este un partener ideal pentru pește gras și fructe de mare.

  Sponsor: Anonim
   

 • Miorița XO 25 Years Special Reserve Vinars - Un vinars extraordinar, ce poate concura, de la egal la egal, cu cele mai faimoase cognac-uri franțuzești, Miorița XO este produs de Vincon Vrancea și învechit timp de 25 de ani în butoaie din stejar românesc. Timpul astfel petrecut îi conferă complexitatea aromatică unică și culoarea inconfundabilă de chihlimbar. O băutură ce merită savurată în tihnă, pentru a-i putea descoperi întreaga personalitate.

  Sponsori: Ionuț & Maria Smîntînă
   
 • Black Sea Brandy VSOP 1997 - Brandy românesc cu vârsta de peste 18 ani, îmbătrânit în butoaie mici de stejar. Anii îi dau băuturii culoarea aurului vechi și un buchet bogat și complex. Tonurile de vanilie îmbogațesc aroma și îi conferă unicitate.

  Sponsori: Valentin & Ioana Danciu
   

 • Set de două pahare RCR Da Vinci Collection - Produse de RCR Cristalleria Italiana, aceste pahare de vin alb fac parte din colecția de lux Da Vinci, caracterizată prin design fin și eleganță contemporană. Produsele din această colecție dovedesc un gust ireproșabil și o pasiune autentică pentru detaliu, caracteristici definitorii ale culturii artistice toscane.


   

 • Brânzeturi, somon afumat și crackers
   

COȘUL "MELEAGURI ARDELENE"

Atestate documentar în Transilvania încă din secolul al XIV-lea, distilatele din prune, pere și alte fructe fac parte integrală din civilizația rurală transilvăneană și în ziua de azi. Veche precum lumea, celebra „ţuică” sau palincă reprezintă de la tratament popular pentru orice afecțiune, până la o veritabilă carte de vizită a Ardealului peste hotare. 

PREȚ DE PORNIRE $100

CONȚINUT

 • Țuică “Zetea de Transilvania” - De-a lungul mai multor generații, familia Zetea a produs băuturi naturale distilate în cazane tradiționale cu foc direct, îmbunătățind continuu procedeul, dar păstrând aspectul sezonier și caracterul manual al producției, precum și cerințele de învechire minimă obligatorie și lipsa oricăror adaosuri de ingredienți. Medaliată cu medalia de argint la Concursul Mondial Bruxelles 2001, țuica Zetea este un produs exclusivist, cunoscut și apreciat în diverse colțuri ale lumii.

  Sponsori: Valentin & Ioana Danciu
   

 • Cămara Zânelor, palincă oșenească de prune - Cămara Zânelor Dregan oferă sortimente de palincă de cea mai bună calitate, produse în nordul României. Această palincă este păstrată în cazane specifice, care nu duc la schimbarea culorii în foarte scurt timp și este produsă printr-un proces natural, fără îndulcitori sau coloranți.

  Sponsor: Anonim
   

 • Premium Drinking Stones Amerigo – Set de nouă pietre dintr-un mineral natural, însoțite de un săculeț elegant de catifea, prezentate într-o casetă gravată de lemn. Mult mai delicate decât gheața, aceste pietre vor ajuta la răcirea instantă a băuturii, fără a afecta prin diluare echilibrul perfect al aromelor.


   

 • O varietate de nuci prăjite
   

COȘUL "TRADIȚIE ȘI ELEGANȚĂ"

Vinarsul întruchipează o tradiție românească specifică sărbătorilor creștine. Un obicei străvechi este de a oferi vinars în dar părinților miresei atunci când aceasta este cerută în căsătorie. Adăugați acestei licori rare note specifice Franței și Caraibelor prin intermediul elegantelor pahare Courvoisier și al delicioasei prăjituri Tortuga. 

PREȚ DE PORNIRE $75

CONȚINUT

 • Brâncoveanu XO Vinars - Vinarsul Brâncoveanu XO este produs după o rețetă tradițională și prin învechirea în butoaie de stejar aromatic din zona Carpaților. Acest vinars prezintă un gust intens, elegant și rafinat, vrednic de a purta numele unui domnitor emblematic pentru istoria României.

  Sponsori: Ionuț & Maria Smîntînă
   

 • Set de două pahare Courvoisier – Conferind o aură de eleganță, paharele speciale Courvoisier conduc și la o degustare optimă a celor mai fine cognac-uri. Contactul dintre aer și lichid pe o suprafață largă ajută la evaporarea alcoolului, deschiderea îngustă contribuie la păstrarea aromei în incinta paharului, iar forma rotunjită permite încălzirea ușoară a băuturii prin contactul paharului cu căușul palmei.
 • Tortuga Caribbean Rum Cake

   

ARTĂ DE PERETE "VLAD ȚEPEȘ"​

O figură marcantă a neamului românesc, Vlad al III-lea, supranumit Vlad Țepeș, a stăpânit Valahia pe parcursul a trei domnii, dintre care cea mai importantă între 1456 și 1462, perioada cuceririi incipiente a Balcanilor de către Imperiul Otoman. Vlad Țepeș este cinstit ca un erou popular în România și Bulgaria datorită protecției pe care a exercitat-o asupra populațiilor române și bulgare atât la nordul, cât și la sudul Dunării. Piesa de artă oferită este un cadou deosebit pentru iubitorii de istorie românească. Ea măsoară 37 cm x 23 cm și este executată din lemn și ceramică.

PREȚ DE PORNIRE $75

Sponsori: Mădălin & Laura Romanschi

 

PACHET FOTOGRAFIC - DAN DRUȚĂ PHOTOGRAPHY

Pachetul oferit include o ședință foto de două ore pentru familie (grup de până la 8 persoane), senior portrait sau portret individual, 10 poze retușate în format digital și tipărite în format 8x10. Ședința poate fi organizată oriunde într-o rază de 25 mile în jurul Seattle-ului. Pentru portofoliu, vizitați dandruta.com.

PREȚ DE PORNIRE $175

Sponsor: Dan Druță Photography
 

CERTIFICATE CADOU LA ERIKA'Z HAIR DESIGN

Erika’z Hair Design promite clienților atenție individuală și valoare ridicată a serviciilor. Cele două certificatele oferite sunt de câte $150 și pot fi folosite atât pentru uz personal, cât și pe post de cadou cu ocazia sărbătorilor, a zilelor de naștere și a aniversărilor sau în semn de mulțumire și recunoaștere a angajaților și clienților. Pentru informații despre serviciile oferite, vizitați erikazhairdesign.com. Certificatele se licitează individual.

PREȚ DE PORNIRE $125 BUCATA

Sponsor: Erika'z Hair Design

 

TRATAMENT FACIAL ȘI ANTI-RID PENTRU OCHI

Tratament special cu extract de caviar pentru hidratare și tratare a ridurilor, de intensificare a  vitalității pielii sărace în lipide, deshidratate sau hipersensibile. Acest tratament are un rezultat spectaculos, eficient și cu efect pe termen lung.

PREȚ DE PORNIRE $150

Sponsor: Pușa Ichim
 

TRATAMENT COSMETIC DE ILUMINARE

Tratament cu vitamina C și microdermabraziune pentru linii de expresie și ten hiperpigmentat.

PREȚ DE PORNIRE $140

Sponsor: Pușa Ichim
 

PACHET FOTOGRAFIC - MARIUS PHOTOGRAPHY

Pachetul oferit este pentru o ședință foto de familie de una sau două ore. Marius Photography se bucură de un rating de 5 stele pe weddingwire.com, care i-a conferit premiul Couple’s Choice timp de trei ani consecutiv, din 2014 și până în prezent. Pentru portofoliu, vizitați mariusphoto.com.

PREȚ DE PORNIRE $150

Sponsor: Marius Photography

 

II TRADIȚIONALE ROMÂNEȘTI

Aceste frumoase obiecte de artizanat reprezintă cu cinste o tradiție națională care i-a inspirat pe unii dintre cei mai cunoscuți artiști și creatori de modă din întreaga lume. Obiectele se licitează individual.

PREȚ DE PORNIRE $40 BUCATA

CULORI ȘI MODELE DISPONIBILE

 • Ie românească cu altiță și râuri brodate cu mătase gri și albă, cu guler încrețit și mânecă lungă

  Sponsori: Ionică & Monica Crețu
   

 • Ie românească cu altiță și râuri brodate cu mătase albă, cu guler încrețit și mânecă scurtă.

  Sponsori: Ionică & Monica Crețu
   

 • Ie românească cu altiță și râuri brodate cu mătase albastră, cu guler încrețit și mânecă scurtă.

  Sponsori: Ionică & Monica Crețu

 

CERTIFICAT PENTRU PATRU LECȚII DE VIOARĂ SAU PIAN

Cu 10 ani de experiență pedagogică în domeniul musical, Olga Paraschiv și-a perfectat o metodă proprie de predare, care se bazează pe respect reciproc, înțelegere și eficiență. Doamna Paraschiv a studiat cu A. Causanski, fost student al marelui violonist rus David Oistrakh și a susținut numeroase recitaluri ca vioara întâi într-un cvartet de muzică clasică. În present, doamna Paraschiv face parte din orchestra simfonică Eastside Symphony. Lecțiile se vor desfășura la studioul doamnei Paraschiv.

PREȚ DE PORNIRE $150

Sponsor: Olga Paraschiv

 

CERTIFICAT LA CALCUTTA GRILL

Votat drept unul dintre cele 100 de restaurante cu vederea cea mai frumoasă din America, Calcutta Grill de la Newcastle Golf Club oferă o panoramă minunată, la 300 de metri deasupra Puget Sound-ului și o selecție bogată de mâncăruri specifice zonei Pacific Northwest. Calcutta Grill este locul ideal pentru toate ocaziile. Certificatul oferit are o valoare de $100 și poate fi folosit pentru un prânz sau o cină în doi. Certificatul nu include tax & gratuity. Valabil până la 21 septembrie 2017.

PREȚ DE PORNIRE $75

Sponsor: Newcastle Golf Club

 

HORAȚIU MĂLĂELE, "ACTORUL-SPECTACOL"

Cunoscut și îndrăgit îndeosebi pentru talentul său actoricesc, demonstrat magistral pe scenă și pe platourile de filmare, Horațiu Mălăele reprezintă prototipul artistului complet, deopotrivă actor, regizor, grafician, caricaturist și scriitor. Bucurați-vă de această ocazie rară de a-l vedea pe “actorul-spectacol” pe una din scenele Seattle-ului. Apoi faceți cunoștință cu Horațiu-omul prin prizma biografiei “O poveste cu Horațiu” și a povestirilor, aforismelor și mărturisirilor din propriul său volum “Rătăciri”.

PREȚ DE PORNIRE $125

CONȚINUT

 • Patru bilete la spectacolul ˝Sunt un orb˝ - Farseur din vocație, cu șarm, inteligență și umor, actorul Horațiu Mălăele va face o demonstrație de virtuozitate pe 21 noiembrie la ora 7 pm, în cadrul Festivalului de Film Românesc din Seattle, la Kirkland Performance Center. Spectacolul este organizat sub egida organizației American Romanian Cultural Society—ARCS, The Northwest Bridge to Southeast Europe. Pentru mai multe informații despre spectacol și despre ARCS, vizitați arcsproject.org.

  Sponsor: American Romanian Cultural Society (ARCS)
   

 • Volumul ˝O poveste cu Horațiu˝ de Doina Papp - ˝O poveste cu Horaţiu˝ încearcă să surprindă freamătul acestui artist complex, începând cu primele sale roluri, continuând incursiunea pe scenele teatrelor care l-au consacrat şi ajungând până astăzi, când a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor şi este atât actor, cât şi regizor.


   

 • Volumul ˝Rătăciri˝ de Horațiu Mălăele - "Tot ce face Horaţiu Mălăele, atunci când nu e pur şi simplu excepţional, e de-a dreptul genial. Dovadă acest volum pe care l-am citit cu uimire şi admiraţie. Pe nerăsuflate. Ce mai pot să zic?", spune Radu Beligan.

 

VACANȚĂ DE VIS ÎN NUEVO VALLARTA, MEXIC

Petreceți o vacanță de vis la complexul Vidanta din Nuevo Vallarta, oraș renumit pentru climatul plăcut, locuitorii prietenoși și multitudinea de tururi și excursii disponibile turiștilor. Veți fi cazați într-un apartament categorie Grand Luxxe pentru 6 persoane, dotat cu 2 dormitoare, 2 ½ băi, 2 bazine jacuzzi, bucătărie gourmet, dining room, living room, 3 TVs, Wi-Fi și o terasă uriașă cu plunge pool. Deținător al categoriei Five Diamond, Grand Luxxe vă oferă una dintre cele mai exclusiviste experiențe de vacantă din Mexic, cu acces la plăji private și piscine intime și liniștite. Proprietatea Vidanta este un paradis tropical, cu numeroase canale și lagune. Această vacanță minunată poate fi rezervată pentru o perioadă de 7 zile între 15 ianuarie – 15 decembrie 2017, în funcție de locurile disponibile.

PREȚ DE PORNIRE $1500

Sponsori: Tudor & Aurora Toma

 

CRUCI ORTODOXE LUCRATE ÎN METAL ȘI LEMN

Crucea este simbolul cel mai important al creștinismului, reprezentând patima, moartea și învierea Domnului. Aceste exemplare deosebite ale crucii ortodoxe slave cu șase brațe conțin detalii elaborate, cu o simbolistică specială. Piesele oferite sunt produse în serie foarte mică la Seattle Classic Foundry și sunt lucrate în metal sau lemn. Pentru mai multe informații despre artizanii de la Classic Foundry, vizitați classicfoundry.com.

PREȚ DE PORNIRE $50-125 în funcție de tipul obiectului și de dimensiuni

DISPONIBILE

 • Patru cruci de bronz cu lungimea de câte 15 in. Obiectele se licitează individual.


   

 • Cinci icoane de lemn cu imaginea crucii, cu dimensiuni variind între 12 in x 7.5 in și 22 in x 14 in și din diverse esențe și tonalități de lemn. Obiectele se licitează individual.


   

Sponsor: Ionuț Onuțan

 

"PLAIURI BUCOVINENE" - ARTĂ FOTOGRAFICĂ IMPRIMATĂ PE METAL

Artă fotografică originală imprimată pe metal, reprezentând imagini de la mănăstirile Voroneț și Moldovița, obiective fără egal, înscrise pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Frumusețea compoziției și culorile vibrante conferă unicitate și farmec acestor piese, deschizând o fereastră de suflet în universul faimoaselor biserici pictate ale Bucovinei. Fotograf: Anca Moldoveanu.

PREȚ DE PORNIRE $75 pentru set, $45/bucata pentru piesele individuale

DISPONIBILE

 • Un set de 2 piese de câte 5 in x 7 in. Se licitează ca set.  
 • Două piese individuale de câte 7 in x 12 in. Se licitează individual.  

Sponsori: Bogdan & Anca Moldoveanu

 

"SUCEVIȚA" - ARTĂ FOTOGRAFICĂ IMPRIMATĂ PE METAL

Artă fotografică originală imprimată pe metal, reprezentând frumoasa mănăstire pictată Sucevița, înscrisă pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Frumusețea compoziției și culorile vibrante conferă unicitate și farmec acestei piese, deschizând o fereastră de suflet în universul faimoaselor biserici pictate ale Bucovinei. Măsoară 7 in x 12 in. Fotograf: Anca Moldoveanu.

PREȚ DE PORNIRE $45

Sponsori: Bogdan & Anca Moldoveanu

 

BUFFET SERVER & WARMING TRAY

Maxi-Matic Elite Platinum Buffet Server & Warming Tray - Dispozitiv simplu, practic și elegant pentru încălzirea și menținerea preparatelor culinare la o temperatură ideală servirii. Caracteristici: temperatură ajustabilă, trei recipiente separate de câte 2 ½ quarts, suport din oțel inoxidabil.

PREȚ DE PORNIRE $40

Sponsor: Anonim

 

VAS DECORATIV LUCRAT MANUAL

Pe cât de frumos, pe atât de practic, acest superb vas lucrat de mână în Italia poate fi folosit fie ca o piesă deosebită de decor, fie pentru servirea unei mese elegante. Culorile vii și suprafața aurită îi conferă o frumusețe clasică europeană, iar dimensiunea generoasă și calitatea execuției captează interesul privitorilor. Materialele folosite nu prezintă riscuri pentru servirea mâncării.

PREȚ DE PORNIRE $35

Sponsor: Anonim

 

"ȚĂRANCĂ CU ULCIOR" - REPRODUCERE DUPĂ NICOLAE GRIGORESCU

Reproducere în ulei pe pânză realizată de pictorița Mariana Burceag. Originară din România, Mariana Burceag a început să picteze de la o vârstă fragedă și l-a avut ca profesor și mentor pe cunoscutul pictor român Ion Carp Fluierici. O licență în studii economice a îndepărtat-o temporar de pictură. Ajunsă în Seattle, Mariana și-a redescoperit pasiunea pentru pictură, concentrându-se pe studiul corpului uman și folosind cu predilecție cărbune, creion, cerneală și ulei. Pe parcursul ultimilor opt ani, Mariana Burceag a studiat la Gage Academy of Arts - Seattle, la Art Students League - New York, precum și cu artiștii locali Kimberly Trowbridge și Geoff Flack. În 2010, Mariana și-a deschis un studio privat, iar în prezent face parte din programul Mike Magrath’s Sculpture Atelier.

PREȚ DE PORNIRE $150

Sponsori: Mariana Burceag & Anca Moldoveanu

 

"LA FEREASTRĂ" - PICTURĂ ORIGINALĂ

Pictură originală în ulei pe pânză realizată de artista Mariana Burceag. Originară din România, Mariana Burceag a început să picteze de la o vârstă fragedă și l-a avut ca profesor și mentor pe cunoscutul pictor român Ion Carp-Fluierici. O licență în studii economice a îndepărtat-o temporar de pictură. Ajunsă în Seattle, Mariana și-a redescoperit pasiunea pentru pictură, concentrându-se pe studiul corpului uman și folosind cu predilecție cărbune, creion, cerneală și ulei. Pe parcursul ultimilor opt ani, Mariana Burceag a studiat la Gage Academy of Arts - Seattle, la Art Students League - New York, precum și cu artiștii locali Kimberly Trowbridge și Geoff Flack. În 2010, Mariana și-a deschis un studio privat, iar în prezent face parte din programul Mike Magrath’s Sculpture Atelier.

PREȚ DE PORNIRE $125

Sponsori: Mariana Burceag & Anca Moldoveanu

 

COȘUL "VINARS ROMÂNESC"

Supranumit de-a lungul timpului “apa vieții”, distilatul de vin are o istorie îndelungată și este cunoscut sub mai multe denumiri în funcție de locul de proveniență: cognac, armagnac, brandy sau, în cazul României, vinars. 

PREȚ DE PORNIRE $100

CONȚINUT

 • Brâncoveanu XO Vinars - Vinarsul Brâncoveanu XO este produs după o rețetă tradițională și prin învechirea în butoaie de stejar aromatic din zona Carpaților. Acest vinars prezintă un gust intens, elegant și rafinat, vrednic de a purta numele unui domnitor emblematic pentru istoria României.

  Sponsor: Anonim
   

 • Jidvei Vinars VSOP – Vinarsul de Jidvei este caracterizat printr-o mare bogăție de compuși aromatici, care își au originea atât în vin, cât și în procesul de învechire în butoaie de stejar. Pentru a asigura un vinars de cea mai bună calitate, sunt folosite vinuri din strugurii cei mai sănătoşi, proveniţi din soiuri cu aciditate ridicată, cum ar fi Fetească Regală şi Riesling, iar maturarea se face pentru minim 5 ani.

  Sponsori: Ionuț & Maria Smîntînă
   

 • Set de două încălzitoare de cognac – Buchetul unui cognac nobil se dezvăluie în toată complexitatea lui prin încalzire. Așadar, un încălzitor de cognac nu trebuie să lipsească din barul niciunui fin cunoscător. Setul oferit include două pahare speciale de cognac, două suporturi de alamă și două lumânări tip tea light.

 • Selecție de pateuri fine și crackers

 

COȘUL "DELICII DE PE MAPAMOND"

Delectați-vă cu o gamă variată de ciocolată, cafea și ceaiuri de pe întregul mapamond, purtați de pe un continent pe altul pe aripile unui vârtej de gusturi și arome. De la ciocolata fină a maeștrilor ciocolatieri ai bătrânei Europe, la cafeaua cultivată pe culmile îndepărtate ale Americii de Sud, până la ceaiurile exotice de pe meleagurile legendare ale Asiei, savurați aceste delicii sau oferiți-le celor dragi cu ocazia apropiatelor sărbători de iarnă.

PREȚ DE PORNIRE $200

Sponsor: Consiliul Parohial al Bisericii Sfinții Trei Ierarhi

 

ADOBE CREATIVE CLOUD PHOTOGRAPHY - ABONAMENT PE 12 LUNI

Imortalizați momentele importante din viață folosind produsele Adobe Creative Cloud – Photography. Fie că sunteți amator sau profesionist, familia de produse Adobe Photoshop vă ajută să creați imagini incredibile—oriunde, oricând. Abonamentul vă oferă acces pentru 12 luni la Adobe Photoshop CC, Adobe Photoshop Lightroom, precum și la o multitudine de aplicații mobile (Adobe Photoshop Fix, Adobe Lightroom for Mobile, Adobe Photoshop Mix, Spark Page, Spark Post, Spark Video, Adobe Portfolio, Adobe Premiere Clip).

PREȚ DE PORNIRE $75

Sponsori: Călin & Irina Pupăză

 

ADOBE CREATIVE CLOUD - ABONAMENT PE 12 LUNI

Abonamentul Adobe Creative Cloud vă oferă acces la întreaga colecție de produse Adobe pentru o perioadă de 12 luni. Pachetul include produse favorite cum ar fi Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, Acrobat Pro DC, Premiere Pro și After Effects, precum și o multitudine de aplicații mobile—tot ce vă trebuie ca să transformați photografii, grafică și ilustrații, ca să editați video, să creați UX design etc. Produsele oferite sunt prea numeroase ca să le enumărăm, pentru o listă completă, vizitați adobe.com.

PREȚ DE PORNIRE $350

Sponsori: Călin & Irina Pupăză

 

CERTIFICAT PENTRU PATRU LECȚII DE PICTURĂ SAU DESEN

Patru lecții de pictură sau desen la Ocean Gallery and Art School, sub îndrumarea artistei plastice Doina Cociuba. Născută în România și pasionată de pictură întreaga sa viață, Doina are o pregătire temeinică în domeniu. Pe lângă lucrări de artă și ilustrație de carte, Doina se ocupă și de lecții de desen și pictură. În 2012, ea a înființat Ocean Gallery and Art School, cu scopul de a educa și stimula tinere talente și de a promova artiști locali consacrați. Lecțiile oferite sunt pentru copii și se vor desfășura la Ocean Gallery and Art School în Kenmore.

PREȚ DE PORNIRE $85

Sponsor: Doina Cociuba

 

OBIECTE DE PORT POPULAR - FOTĂ, POALE ȘI BRÂU

Etalon de frumusețe și iscusință, portul popular este una dintre cele mai importante și îndrăgite tradiții culturale românești. Piesele de vestimentație oferite constau dintr-o fotă petrecută, poale cu margine de dantelă și un brâu frumos armonizat cu fota.

PREȚ DE PORNIRE $50

Sponsor: Anonim

 

"FECIOARA MARIA"

Dimensiuni 13 x 16 inches.

PREȚ DE PORNIRE $75

Sponsori: Marinel & Mihaela Bujor

 

"PEISAJ DE IARNĂ"

Dimensiuni 20 x 12 inches.

PREȚ DE PORNIRE $75

Sponsori: Marinel & Mihaela Bujor

 

"DANDELIONS" - ARTĂ DIGITALĂ FINISATĂ ÎN VOPSEA ACRILICĂ

Lucrare de artă digitală finisată în vopsea acrilică, ediție limitată. Aceasta este o ocazie unică de a achiziționa această lucrare înainte de a fi scoasă la vânzare la începutul anului viitor în cadrul unei galerii de artă din Kirkland, bineînțeles la un preț mult mai mare. Dimensiuni 32 x 24 inches. Autor: Marius Tunduc

PREȚ DE PORNIRE $350

Sponsor: Marius Tunduc

 

"DREAM TREE" - ARTĂ DIGITALĂ FINISATĂ ÎN VOPSEA ACRILICĂ

Lucrare de artă digitală finisată în vopsea acrilică, ediție limitată. Aceasta este o ocazie unică de a achiziționa această lucrare înainte de a fi scoasă la vânzare la începutul anului viitor în cadrul unei galerii de artă din Kirkland, bineînțeles la un preț mult mai mare. Dimensiuni 30 x 18 inches. Autor: Marius Tunduc

PREȚ DE PORNIRE $350

Sponsor: Marius Tunduc

 

"MORNING LIGHT" - ARTĂ DIGITALĂ FINISATĂ ÎN VOPSEA ACRILICĂ

Lucrare de artă digitală finisată în vopsea acrilică, ediție limitată. Aceasta este o ocazie unică de a achiziționa această lucrare înainte de a fi scoasă la vânzare la începutul anului viitor în cadrul unei galerii de artă din Kirkland, bineînțeles la un preț mult mai mare. Dimensiuni 32 x 24 inches. Autor: Marius Tunduc

PREȚ DE PORNIRE $350

Sponsor: Marius Tunduc

 

"WINERY" - ARTĂ DIGITALĂ FINISATĂ ÎN VOPSEA ACRILICĂ

Lucrare de artă digitală finisată în vopsea acrilică, ediție limitată. Aceasta este o ocazie unică de a achiziționa această lucrare înainte de a fi scoasă la vânzare la începutul anului viitor în cadrul unei galerii de artă din Kirkland, bineînțeles la un preț mult mai mare. Dimensiuni 32 x 30 inches. Autor: Marius Tunduc

PREȚ DE PORNIRE $350

Sponsor: Marius Tunduc

 

TERENTINO'S CATERING - CINĂ PENTRU UN GRUP DE ȘASE PERSOANE

Fondată în 1988, compania Terentino's Catering se specializează în preparate cu specific italian și nord-vest. Acest certificat este pentru o cină în stil italian pentru un grup de șase persoane și include aperitiv, entrée, salată și desert. Sunați la (206) 283-1796 sau vizitați terentinocatering.com cu cel puțin două săptămâni înainte pentru a face rezervare. Certificatul nu este valabil pentru luna decembrie.

PREȚ DE PORNIRE $165

Sponsor: Terentino's Catering