Traista cu icoane - program duminical pentru copii


Florin Trofin - Posted on 09 September 2013

Programul pentru copii Traista cu icoane

 

 

Vă anunțăm că a început programul pentru copii Traista cu icoane. Are loc în fiecare duminică, după ce a trecut momentul Sfintei Împărtășanii, în clădirea din spatele bisericii. Părinții care sunt interesați pot aduce copiii în acel loc.

 

Programul se adresează copiilor mai mari de 5 ani și constă într-o prezentare a unei icoane brodate cu elemente de alfabet ortodox, o mică picătură explicată din Sfânta Liturghie și predica sau pilda din duminica respectivă. Durează aproximativ 30-40 de minute (cam până începe masa duminicală de după slujbă). Deși se recomandă, pentru continuitate, ca un copil să vină în fiecare duminică, totuși, prin modalitatea conceperii acestui program, nu există obligativitate – vine cine poate, când poate. La sfârșitul zilei, cei ce participă vor primi materiale scrise cu ceea ce au aflat nou.

 

Traista cu icoane nu implică nici o contribuție monetară. Cu toate acestea, nu avem un buget alocat de biserică, așa că apreciem donații gen creioane, foi tipărite care se pot colora etc.

 

Pentru informații suplimentare vă puteți adresa familiei Onuțan, email:

 

Dacă din tot ce v-am prezentat v-am trezit interesul de a participa, vă așteptăm cu drag!

 

Organizatorii