Situatia proiectului de constructie la data de 15 iulie 2010


Dan - Posted on 16 July 2010

         Miercuri, 7 iulie, comitetul de constructie a discutat si aprobat in unanimitate ca zidul de sprijin sa fie facut cu sistemul StoneTerra (ultra blocks) si nu cu Hilfiker. Aceasta solutie a fost aleasa din considerente estetice dar si materiale, costul estimat fiind mai mic. Wall engineering design va fi facut de firma Jason Engineering.

 1. Joi, 8 iulie, a fost obtinut Grading permit de la City of MLT
 2. Duminica, 11 iulie, Consiliul Parohial a aprobat schimbarea solutiei la zidul de sprijin. De asemenea s-a discutat contractul cu Ponderosa Pacific, au fost adaugate citeva clauze precum si Scope of Work. S-a aprobat sa fie semnat contractul astfel incit sa poata incepe faza de grading (taiere copaci, pregatire teren pentru constructie si parcari, etc.).
 3. Luni, 12 iulie, a fost semnat contractul cu Ponderosa Pacific pentru lucrarile de grading si retaining wall. Lucrarile au inceput deja la proprietateas din MLT. Valoarea contractului este de $321,155, platile se vor efectua lunar, pe baza lucrarilor facute.
 4. Miercuri, 14 iulie, comitetul de constructie s-a intilnit cu arhitectul Adam Clark si s-a discutat despre situatia planurilor depuse la City of MLT precum si despre modificarea solutiei de zid de sprijin. Adam nu are nevoie sa refaca planurile, desenele de la Jason Engineering vor fi de ajuns. De asemenea s-au mai discutat urmatoarele probleme curente privind proiectul de constructie:
  • mutare transformator electric
  • incheiere polita de asigurare pe perioada constructiei
  • contactat City of MLT pentru urgentarea eliberarea permisului pentru fundatie si pregatirea contractului cu firma Spartan, pentru fundatie (ce mai trebuie adaugat/modificat)
 5. Miercuri, 21 iulie, comitetul de constructie se va intilni cu reprezentantii de la Spartan pentru stabilirea detaliilor finale astfel incit sa putem semna contractul.

Daca aveti intrebari sau doriti amanunte suplimentare privitoare la proiectul de constructie trimiteti email folosind formularul de contact (selectati "Proiect constructie").